MP 62 LYO

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 18,00 zł 18.00



ilość op.
dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane

Opis

MP 62 LYO składa się ze ściśle wyselekcjonowanych szczepów

  • Streptococcus thermophilus

 

 szybko fermentujących w celu zapewnienia jednolitej i kontrolowanej produkcji.

Zastosowanie ma w produkcji

  • łagodnych napojów fermentowanych
  • sera mozzarella
  • oscypek
  • kaszkawał
  • sera do pizzy
  • Scamorza
  • Provolone

.

Informacje o kulturze:

Kultura MP 62 LYO w postaci liofilizatu przeznaczona do bezpośredniego zaszczepiania mleka.

Temperatura działania kultury: 34-45oC

Przechowywanie: w temperaturze - 18oC

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl